Kivennapaseuran myynnissä olevat tuotteet

Kirjamainos2_sp

Kivennapa kestää- pitäjäkirja nyt 15 eurolla. Karjalan Liitolta 2008 kunniamaininnan saanutta kirjaa on vielä saatavilla. Kirja tehtiin, kun aiemmat pitäjähistoriat olivat enää saatavissa vain antikvariaateista ja Kivennapaa haluttiin tarkastella uudemman polven näkökulmasta. Kirjoittajina on 27 asiantuntijaa useilta elämän alueilta. Kirja on erinomainen tietolähde Kivennavan pitäjästä kivennapalaisten jälkikasvulle.

Kaiken keskellä yksin, Kivennavan viimeisen kirkkoherran J.A. Maunun elämänkerta nyt 15 eurolla. Kivennapaseura julkaisi 2012 elämäkerran J. A. Maunusta: ”Kaiken keskellä yksin”. Kirjoittaja on piispa (emeritus) teologian tohtori Kalevi Toiviainen. Kirja kertoo Kivennavan viimeisen vakinaisen kirkkoherran urasta koulumiehenä, tutkijana ja Kivennavan kirkkoherrana samalla se kuvaa mielenkiintoisesti ajan aatteellista kuohuntaa suurlakkoineen, vallankumouksineen ja sotineen linkittyen Kivennapaan. Kivennavan seurakuntaan Maunu tuli vuonna 1907.

Kivennavan isännänviiri 50 €

Viirimainos_sp

 Pöytästandaari 35 €

Surunvalitteluadressi  10 €     

Adressi3

Adressin teksti

 

Lisäksi on myynnissä Kivennavan pitäjäkartta vuodelta 1939 hintaan 10 euroa sekä vuosittain julkaistava Kivennapa-kalenteri.

Tuotteita voi tiedustella Raija Levolta (levoraija@gmail.com tai mp. 0500 515022). Tuotteita on myynnissä kihuissa ja  eri tapahtumissa, joihin seura osallistuu.

KYLÄKIRJOISTA

Tämän sivuston Kylät- sivulla on 2014 maaliskuussa päivitetty taulukko kirjojen saatavuustilanteesta. Monet kyläkirjat ovat myyty loppuun ja pääosasta on jäljellä enää yksittäisiä kappaleita. Kivennapalainen- lehden kesän 2015 numerossa sivulla 15 on myynti-ilmoitus saatavilla olevista kyläkirjoista. Kivennapalainen- näköislehtiin pääset sivuston laidassa olevista linkeistä.