KIHU-SPONSOREITA HAUSSA!

Kihujen järjestäminen on ollut aikaisemmin paikallisten karjalaseurojen vastuulla. Kivennapaseura vastasi vain vuosikokouksesta ja seminaarista. Järjestelyjä on tukenut Kivennapa-Säätiö. Tilanne on muuttunut, koska halukkaita järjestäjiä ei enää ole. Toisaalta jäsenistö haluaa, että kihuperinteestä ei luovuta. Nykyisellään Kivennapaseura on vastuussa koko kihujen niin järjestelystä kuin taloudestakin toki Kivennapa-Säätiön tukemana. Tilavuokrat ja muut järjestelykulut, esim. viranomaisvelvoitteista johtuvat, ovat nousseet korkeiksi eikä talkootyö ole juuri mahdollista, kuten joskus aikoinaan esimerkiksi kihuväen kestitsemisessä. Kivennapaseuran tarkoituksena on kerätä mainoksia käsiohjelmaan Tampereen kihujen järjestelykulujen osittaiseksi kattamiseksi.

Onko Sinulla yritys, joka haluaisi lähteä mukaan kannatusilmoituksella. Myös yksityiset henkilöt voivat kantaa kortensa kekoon. Jos haluat tukea Kivennapaseuraa niin, että pitkä kihuperinne jatkuu, niin ota yhteys Raijaan tai Mikaan (levoraija@gmail.com, 0500 515022 tai mika.ilonen58@gmail.com, 040 733 5915).

Teksti: Raija Levo ja Raimo Ranta
Artikkelikuva: Bonin von Volker, 1952 Helsingin kaupunginmuseo