Kivennapaseura, Kivennapa ja kivennapalaisuus sosiaalisessa mediassa

Kivennapaseuralla ei ole Facebook- tai Twitter-tiliä. Näillä näkymin ei seuralla ole myöskään tarvetta avata omia ”virallisia” kanavia sosiaaliseen mediaan, sillä Kivennavasta, kivennapalaisuudesta, Kivennavan kylistä ja Kivennapaan liittyvästä sukututkimuksesta voi keskustella tällä hetkellä monissa Facebook-ryhmissä. Koska näissä ryhmissä on paljon seuraan kuuluvia ja myös seuran hallituksen jäseniä, tarjovat jo olemassa olevat foorumit mahdollisuuden tehdä avauksia ja esityksiä myös Kivennapaseuran suuntaan. Seura ei ole halunnut luoda enää päällekkäisiä kanavia sosiaaliseen mediaan. Perinteinen tapa, joka toimii aina, on viestiä seuran suuntaan ottamalla yhteyttä hallituksen jäseniin tai puheenjohtajaan puhelimitse, sähköpostilla tai niinkin vanhanaikaisesti kuin kirjeellä.

Kivennapaan liittyviä Facebook-ryhmiä ovat mm:

  • Kivennapa (suljettu ryhmä)
  • Kivennavan sukututkimus (suljettu ryhmä)
  • Raivolalaiset (suljettu ryhmä)
  • Tattiportti- ystävät, Karjalan Kivennavan pitäjän Polviselän ja Tirttulan kyläkerho (julkinen ryhmä, keskusteluun osallistuminen edellyttää ryhmään liittymistä)
  • Rajan pinnassa- ystävät, Kyläkirjan ”RAJAN PINNASSA – Kivennavan kylät Jalkala, Joutselkä, Jäppinen, Lavola, Lintula, Mustapohja, Tammiselkä” lukijoiden yhteisösivu (julkinen)
  • lisäksi on muutama pienempi sukuseura- ja kotikyläryhmä

Ryhmät ovat syntyneet eri tarpeisiin ja keskustelun aktiivisuus ryhmissä vaihtelee. Jos olet kiinnostunut Kivennavasta, kivennapalaisuudesta tai Kivennapaan liittyvästä sukututkimuksesta, niin ryhmiin kannattaa liittyä ja pääsee osallistumaan keskusteluun.

Lisäksi sosiaalisessa mediassa on isoja karjalaisuuten liittyviä foorumeja, joilla saatetaan käsitellä myös Kivennapaan liittyviä asioita. Kivennapa-Wiki tarjoaa myös keskustelufoorumin Kivennavan historiasta ja sukututkimuksesta kiinnostuneille. Välillä myös tämän sivuston ajankohtaista-osan artikkeleiden perään avataan palautemahdollisuus.

Huomautus: Muuruvedellä olevalla Kartanohotelli Kivennavalla on myös oma Facebook-sivu, eli ei pidä hämmentyä, jos päätyy Kivennapa-yhteyksiä hakiessa kyseisille sivuille. Paikan ylläpitäjien sukujuuret ovat vahvasti Kivennavalla. Siitä juontuu myös kartanohotellin nimi.

RR

 

Yksi vastaus artikkeliin “Kivennapaseura, Kivennapa ja kivennapalaisuus sosiaalisessa mediassa

  1. Kommentointi ei ole enää mahdollista. Ikkuna sulkeutui.

Kommentit on suljettu.